FPS Extreme Games – Szabadidős programok Nyíregyházán

A nyiregyiprogramok.hu oldal ajánlásával.


Nyíregyházi Programok | Programajánló Portál

 

 

Extrém szabadididős programok Nyíregyházán is elérhetőek a Nyírségi Golf Club területén!

 

Szolgáltatásaink:

- Lézerharc/Lasertag Nyíregyházán: Szeretnénk Önöket megismertetni Magyarország egyik legújabb, legnépszerűbb, legizgalmasabb szórakoztató szabadidős sport tevékenységünkkel a Lézerharccal, ami minden korosztály számára biztosítja a felejthetetlen kikapcsolódást. Nevezhetnénk modern számháborúnak, de hívhatnánk fájdalom mentes paintball csatának is, vagy mondhatnánk rá, hogy ez egy számítógépes játék élőben?! Valójában mindhárom vegyítése, egy veszélytelen csak fejpánt találatot érő lövöldözős, számítógépes játékokból felhasznált szabályrendszeren alapuló, fájdalom és sérülés veszély mentes szórakoztató szabadidős stratégiai játék, modern technikával felvértezve.

Ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, osztálykirándulóknak, csapatépítő és céges rendezvényekre, iskolai, önkormányzati és falunapi programnak! 20-25 minőségi lézerfelszereléssel, kitelepülés esetén mobil fedezékekkel, kiegészítőkkel (pajzs, zászló stb.), élménydús játékvezetéssel állunk a rendelkezésükre Nyíregyházán!

- Buborékfoci Nyíregyházán: A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé. A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost. A játékhoz szintén szükséges egy bíró, aki segíti a gyors és gördülékeny játékot, figyeli a fizikai állapotokat, illetve játék közvetítőként fokozza a hangulatot. Az FPS Extreme Games az eredeti és legjobb minőségű buborékfoci felszerelést használja, ami a legerősebb TPU anyagból készült illetve megkülönböztető jelzéssel is el van látva. Ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, osztálykirándulóknak, csapatépítő és céges rendezvényekre, iskolai, önkormányzati és falunapi programnak! Összesen 24 db buborékfocival, mobil kapukkal, focilabdákkal, hangtechnikával és élménydús játékvezetéssel állunk rendelkezésükre Nyíregyházán!

- Extrém Íjász Játék Nyíregyházán: Ezúton szeretnénk megismertetni Magyarország legújabb és egyben
legizgalmasabb szabadidős, szórakoztató sport tevékenységével, az Extrém Íjász Játékkal. Cégünk Magyarországon az elsők között kezdte üzemeltetni az egyébként Amerikából származó (ArcheryTag néven futó) extrém játékot, amit  2016. áprilistól szolgáltatunk kisebb-nagyobb rendezvényeken. A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott, íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt. Ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, osztálykirándulóknak, csapatépítő és céges rendezvényekre, iskolai, önkormányzati és falunapi programnak! 20 extrém íjász és biztonsági felszereléssel, mobil fedezékekkel,  egyéb kiegészítőkkel és élménydús játékvezetéssel állunk rendelkezésükre Nyíregyházán!

íjászat nyíregyháza

 

- Extrém Célba Lövészet Nyíregyházán: Egyedi felfújhatós célfalunk segítségével lehetőség nyílt a biztonságos és kihívással teli célbalövésre, amik tökéletes rendezvény programot biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nehezíti a célbalövést, hogy a célfalon 4 lebegő műanyag labdát kell eltalálni, amik folyamatosan változtatják pozicíójukat. Kiemelten ajánljuk falunapi programnak, amit szinte minden korosztály ki szeretne próbálni! Mérete és kialakítása garantálja a biztonságos használatot, ezért nagyobb létszámú rendezvényekre is bátran ajánljuk.

Célbalövés lehetőségek: Extrém Íjász felszereléssel: speciális vesszőkkel (kétrétegű szivacs duncs hegyekkel), teljesen kizárt a balesett kockázata. Paintball célba lövés. Airsoft célba lövés.

Megrendelés esetén biztosítjuk a teljes felszerelést, 1 animátort aki biztosítja a biztonságos használatot, illetve a pálya kialakítást.

Felfújhatós célfalunk Mérete: 300*150*240

Ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, osztálykirándulóknak, csapatépítő és céges rendezvényekre, iskolai, önkormányzati és falunapi programnak!

célbalövés nyíregyháza

 

- Biliárd-Foci Nyíregyházán:A legújabb őrület, ahol lábbal focilabdákkal kell biliárd szabályainak megfelelően ügyeskedni. A játék minden korosztály számára egyedi élményt biztosít. Ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, osztálykirándulóknak, csapatépítő és céges rendezvényekre, iskolai, önkormányzati és falunapi programnak!

- Csapatépítés Nyíregyházán: Csapatépítés Nyíregyházán a Nyírségi Golf Club területén! Nyíregyháza-Sóstóhegy Körmendi tanyán gyönyörű környezetben, rengeteg élmény programmal továbbá kulináris gasztro kalandokkal várjuk a cégeket! Lézerharc, Paintball, Buborékfoci, Extrém Íjász Játék, Extrém Célba lövészet, Biliárd-Foci, Golf, különböző csapatépítő játékok, 1-2 napos vezetett csapatépítés szakemberekkel, céges családinapi rendezvény helyszín Nyíregyházán! A több hektáros területen  hatalmas füves terület, tisztántartott erdős terület illetve egy gyönyörű tó biztosítja a tökéletes csapatépítő helyszínt!

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy élménydús és izgalmas szabadidős programra!

FPS Extreme Games Team

www.fps.co.hu

info@fps.co.hu

+36 30 724 46 01